DE GIETER

DE Tuinclub

De Boombergwijk is één van de mooiste woonwijken van Nederland. Centraal gelegen in Nederland, tussen Utrecht en Amsterdam in, maar ook centraal gelegen in Hilversum, op loopafstand van het centrum.

De Boombergwijk kent een roemruchte geschiedenis, waarin gezichtsbepalende huizen en belangrijke Nederlanders en Hilversummers een prominente rol speelden.

De Boombergwijk is een groene wijk, waarin bomen en groene lanen het beeld bepalen. Dit wordt nog versterkt door de aanwezigheid van het vermaarde Pinetum, de Costerustuin, het Jan van Ravenswaaijpad en het Rosarium. Tenslotte wordt de Boomberg aan de westkant “omarmd” door het Corversbos. Niet onvermeld mag blijven dat de Boombergwijk op een steenworp afstand ligt van het Raadhuis van Hilversum, een prachtig monument, dat een bezichtiging verdient.

Over al deze belangrijke hoogtepunten in en rond de boomberg kunt u hier meer informatie vinden.

De Boombergwijk is echter geen ‘verstilde’, in-actieve wijk. Integendeel, de Boombergwijk kent haar eigen tennisvereniging, bevat een Sociëteit en de Hilversumse Bibliotheek. Tenslotte is de Boombergwijk ook een wijk voor kinderen, aangezien u hier niet minder dan drie verschillende scholen binnen de wijk zult aantreffen. Links naar al deze voorzieningen vindt u hier.

 

sdasdsdasdsdsa

Test 2

Agenda

Wat staat er op het menu?

Terugblik

Lees meer over onze avonturen

Voorzieningen en scholen

Alle links naar belangrijke voorzieningen, zoals scholen en bibliotheek.